UiT in Zonnebeke UiT in Vlaanderen
103 activiteiten gevonden
 • Sport2gether - NIEUW !!!!

  zaterdag 23 september » zaterdag 16 december - Sporthal Beselare
  Wedstrijd meedoen
  Wil je als jonge ouder wat meer bewegen, maar je kan je moeilijk vrij maken? Dan kun je toch gewoon samen met je kind gaan bewegen? Lets “sport2gether!” Op zaterdagvoormiddag kun je tussen 9.15 en 10.15 uur deelnemen aan leuke bewegingslessen voor kinderen van 4-8 jaar en hun ouders! Samen bewegen en samenwerken kan alleen maar leuk zijn!
  Lees meer
 • MULTI-SPORT

  woensdag 13 september » woensdag 13 december - Sporthal Beselare
  Wedstrijd meedoen
  We bieden op woensdagnamiddag een brede waaier van uitdagende sporten aan. Zo kun je zelf ontdekken wat jij leuk vindt en waar je échte sportief talent schuilt! Voor kindjes van 6-10 jaar.
  Lees meer
 • Kids Skills

  woensdag 13 september » woensdag 13 december - Sporthal Beselare
  Wedstrijd meedoen
  Samen met je vriendjes leer je spelenderwijs de belangrijkste bewegingsvaardigheden zoals springen, zwaaien, dribbelen, glijden, werpen, … onder de knie. De perfecte basis voor een gezond en sportief leven! Voor kindjes van 4-6 jaar!
  Lees meer
 • Tag For Remembrance Project - Uniek Herdenkingsproject

  zaterdag 01 juli » vrijdag 10 november - Tyne Cot Cemetery
  Monument
  Uniek Herdenkingsproject in het bezoekerscentrum van Tyne Cot Cemetery of via www.passchendaele2017.org kan je een persoonlijke vredesboodschap graveren in een 'Identity Tag'.
  Lees meer
 • Tag for Remembrance Project

  zaterdag 01 juli » vrijdag 10 november - Memorial Museum Passchendaele 1917
  Monument
  Vanaf 1 juli tot en met 10 november kan iedereen een persoonlijke vredesboodschap nalaten in het Memorial Museum Passchendaele 1917, het bezoekerscentrum van GWGC Tyne Cot Cemetery of online via www.passchendaele2017.org. Een selectie van deze boodschappen wordt op ‘tags’ gegraveerd.
  Lees meer
 • Tag for Remembrance Project

  zaterdag 01 juli » vrijdag 10 november - Zonnebeke
  Lezing of congres
  Lees meer
 • Ontdek 85j kaasmakerij Passendale

  vrijdag 30 juni » donderdag 30 november - De Oude Kaasmakerij
  Tentoonstelling
  Vrijdag 30 juni opent een opmerkelijke tentoonstelling over 85 jaar Kaasmakerij Passendale zijn deuren. Ontdek onuitgegeven foto's, een cinema uit vervlogen tijden en authentieke voorwerpen uit ons lokale kaasverleden. De expo brengt de rijke geschiedenis van "De Oude Kaasmakerij" en van Passendale, een 100 % Belgisch product, helemaal terug tot leven. Tijdens workshops laten chef-koks u ...
  Lees meer
 • Tijdelijke Tentoonstelling ‘1917, Totale oorlog in Vlaanderen – Passendale, landschap in oorlog’

  zaterdag 03 juni » woensdag 15 november - Villa Zonnedaele
  Tentoonstelling
  De tentoonstelling focust op de cruciale rol van het verwoeste landschap tijdens de Slag bij Passendale in 1917. Beide legers moeten noodgedwongen hun tactieken, aanvalsmethoden en logistiek aanpassen. Ook de impact op de gewone soldaat, zowel fysiek als psychologisch, is enorm.
  Lees meer
 • Tentoonstelling - Van mijnexplosies tot modderzee

  donderdag 01 juni » woensdag 15 november - Villa Zonnedaele, Kasteelpark
  Tentoonstelling
  In Villa Zonnedaele bij het Memorial Museum Passchendaele 1917 ligt de focus in de tentoonstelling 'Passchendaele, tactics in the mud' op het militair-historische aspect in combinatie met het landschap.
  Lees meer
 • ‘1917, Totale Oorlog in Vlaanderen’ – Tentoonstelling ‘Passchendaele, landschap in oorlog’

  zaterdag 03 juni » zondag 31 december - Zonnebeke
  Tentoonstelling
  Het imposante Landhuis ‘Villa Zonnedaele’ herbergt de thematische tentoonstelling ‘Passchendaele, landschap in oorlog’ over de cruciale rol van het verwoeste landschap tijdens de Slag bij Passendale. Beide legers moeten noodgedwongen hun tactieken, aanvalsmethoden en logistiek aanpassen. Ook de impact op de gewone soldaat, zowel fysiek als psychologisch, is enorm. Meer info: www.flandersfields.be/1917
  Lees meer