Recyclagepark

Het recyclagepark is gesloten op 1 en 2 november.

 

We willen vragen om je afval tijdig naar het park aan te voeren en niet te wachten tot vlak voor sluitingstijd. Anders heb je het risico dat je opnieuw huiswaarts moet keren met je afval.

Webcam Recyclagepark

  • De bewaartermijn van deze beelden is 1 minuut. Elke minuut wordt een foto genomen en wordt de vorige overschreven.
  • Als je niet akkoord bent met de wijze waarop het bestuur omgaat met je persoonsgegevens, kan je in eerste instantie terecht bij de DPO via privacy@zonnebeke.be. In tweede instantie kan je terecht bij de Vlaamse Toezichtcommissie, waar je de mogelijkheid hebt om klacht in te dienen.

 

De normale openingsuren blijven gelden (zie onderaan de pagina).

Er wordt een aangepaste dienstverlening ingevoerd:

  • Er worden maximum 5 wagens tegelijkertijd op het park toegelaten. Raadpleeg via de camera hierboven hoe lang de wachtrij is. Terwijl je in de wachtrij staat, blijf je in de wagen zitten. Het is niet de bedoeling uit te stappen en een praatje te slaan met de andere bezoekers. Kom je met de fiets of te voet, schuif dan gewoon aan in de wachtrij en hou voldoende afstand.
  • Hou afstand (minstens 1,5m) tot de parkwachters en tot de andere bezoekers. Respecteer het werk en de richtlijnen van de parkwachters.
  • Kom alleen naar het recyclagepark. Kom enkel met twee indien je hulp nodig hebt bij het lossen van de wagen. Hou er rekening mee dat de parkwachters niet zullen helpen bij het openmaken of het lossen van de wagen.
  • Zorg dat je thuis al jouw afval hebt gesorteerd volgens de verschillende fracties. Beperk zo je tijd op het recyclagepark. Er wordt gevraagd om restafval, PMD, papier en karton via de afvalophaling aan te bieden en glas te deponeren in de glascontainers.
  • Als je een betalende fractie brengt, weet dat je enkel elektronisch kan betalen.
  • Er worden opnieuw producten verkocht (zoals afvalzakken).
  • De textielcontainers op het recyclagepark worden opnieuw geleegd door Curitas.
  • Was je handen grondig met zeep vóór en na het bezoek aan het recyclagepark. Vermijd contact met je gezicht.

Inbreuken op de veiligheidsmaatregelen, maar ook op de sorteerregels worden niet getolereerd. Bij elke inbreuk kan klacht ingediend worden bij de politie en kan een boete volgen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kortekeerstraat 1

8980 Geluveld

Plan ligging recyclagepark en Kortekeerstraat

T 057 46 86 10

Recylagepark

Werking Recyclagepark

Contactpersonen:

Milieuambtenaar Jeroen Coens T 051 48 00 74
jeroen.coens@zonnebeke.be 
Parkwachter Ollivier Herman  
     

 

OPENINGSUREN
  VM NM
MAANDAG - -
DINSDAG - 14.00u - 18.00u
WOENSDAG 09.00u - 12.00u 14.00u - 18.00u
DONDERDAG - 14.00u - 19.00u
VRIJDAG -

14.00u - 18.00u

ZATERDAG             09.00u - 15.00u
   
Gesloten op feest- en brugdagen  

 

Sluitingsdagen 2021:

 1 mei, 13 mei, 14 mei, 15 mei, 21 juli, 2 november, 11 november, 12 november, 13 november, 24 december, 25 december, 31 december

Sluitingsdagen 2022:

1 januari, 16 april, 26 mei, 27 mei, 28 mei, 21 juli, 22 juli, 1 november, 2 november, 11 november, 12 november, 24 december, 31 december