Beleef Zonnebeke in één app!

Het beste van wat Zonnebeke te bieden heeft? Dat krijg je allemaal te zien op de gloednieuwe ZonnebekeApp! In de ZonnebekeApp vind je alle info van de gemeente, handelaars en verenigingen. Via de app kan je een put in de weg melden, een broodje bestellen, een tafeltje reserveren in je favoriete brasserie of snel de openingsuren van je apotheek opzoeken. Kortom: met de ZonnebekeaApp is alles mogelijk. En gratis.

Wat kan je allemaal doen met de ZonnebekeApp?

Hou de gemeente proper en veilig!
Werk eenvoudig mee aan een proper Zonnebeke. Met de meldingskaart kan je via een foto makkelijk zwerfvuil of een put in de weg melden aan de gemeentediensten.

Ontvang nieuws en stuur berichten
Krijg berichten van het gemeentebestuur (bv. Wegenwerken, omleidingen, openingsuren gemeentehuis), handelaars (kortingen, acties, nieuwe producten) en verenigingen (activiteiten). Stuur hen zelf ook vragen of stuur alle info naar je vrienden.

Stel je agenda samen
Alle activiteiten van de gemeentediensten, handelaars en verenigingen kan je makkelijk raadplegen en downloaden in je eigen agenda.

Koppel met de gemeente, handelaars, verenigingen en zorgverleners
Zoek naar handelaars, verenigingen en zorgverstrekkers die je zelf interessant vindt. Blijf op de hoogte van hun acties, nieuwe producten en activiteiten.

Bestel en reserveer
Een gezellig etentje met je familie of een broodje bestellen bij de slager om de hoek? Dankzij de app reserveer je makkelijk een plaatsje in je favoriet restaurant of haal je snel een broodje op tijdens je lunchpauze!

Spaar en win met je klantenkaart
Gebruik de gemeentelijke klantenkaart bij alle deelnemende handelaars. Spaar punten bij elke aankoop en maak kans op prijzen of kortingen.

  • ZonnebekeApp downloaden via App Store of Google Play