Eindelijk naar het eerste leerjaar? Dan kom je toch ook naar dé Academie!

Vanaf 6 jaar kan je in dé Academie, met vestigingen in de Lucaszaal en jeugdhuis de Moane in Zonnebeke, Beselare en Passendale terecht voor allerlei toffe, knotsgekke, interessante, speelse, leerrijke, ontspannende en soms inspannende activiteiten.

Je kan er starten in het BEELDATELIER, waar je in karton vliegende objecten bouwt en bizarre planten in felle kleuren maakt; je tekent er op reuzevellen papier; je werkt er met klei, hout, textiel, plastic, inkt, verf en nog talloze andere materialen. Misschien zet je je eerste stappen wel in de fotografie of maak je een animatiefilmpje.

Zing je graag de pannen van het dak? Wil je eens op een podium staan en maak je elke ochtend het hele gezin blij met je acteertalenten? De les PODIUMKRIEBELS is dan de ideale plaats voor jou. Je wordt er ondergedompeld in een creatief muziek- en woordbad.

Uiteraard hoef je niet te kiezen. Je kan zowel de les podiumkriebels als beeldatelier volgen! Of misschien nog straffer: zit je in het 1e of 2e leerjaar: dan kan je volgend jaar beeld, muziek en woord krijgen in één atelier op woensdagmiddag in Zonnebeke (ATELIER KLEE).

Het hele jaar door kom je met alle kunsten in contact en ontdek je wat beeld, muziek en woord met elkaar gemeen hebben. Ideaal trouwens voor wie nog niet kan kiezen of alles graag doet!

Natuurlijk kan je ook inschrijven voor een BEELD-, MUZIEKATELIER of WOORDATELIER als je in het 3de tot  het 6de leerjaar zit. De lesroosters vind je hier onder. Hopelijk zien we elkaar in september. We kijken er nu al naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan!

Inschrijvingen
  • Herinschrijvingen voor huidige leerlingen kan sinds 2 juni.
  • Inschrijvingen voor nieuwe leerlingen kan sinds 7 juni 2021: online via academie-ieper.be.
Prijzen
  • Beeldatelier, podiumkriebels, muziekatelier: 69 euro (verminderd tarief: 45 euro).
  • Atelier Klee: 114 euro (verminderd tarief: 90 euro)
  • Het verminderd tarief is enkel geldig in bepaalde situaties zoals werkloosheid, leefloon, handicap, UiTPAS en meerdere inschrijvingen per gezin.
Lessenroosters

De leesenroosters kan je raadplegen op academie-ieper.be.

Meer info?

Dé Academie, 057 23 94 60, academie-ieper.be