Gevoel voor Tumor komt naar Ieper!

LevensloopKom op 4 februari - Wereldkankerdag -  luisteren naar Leander Verdievel die in “Gevoel voor tumor” vertelt over zijn persoonlijke ervaringen met een lach en een traan.  Aanvang om 19 uur in het auditorium van Auris. Inkom is gratis maar graag vooraf inschrijven via communicatie.ieper@levensloop.be met vermelding van aantal aanwezigen.

Nadien lichten we graag onze plannen voor Levensloop 2022 toe. Ken je een dierbare, een vriend of collega die kanker heeft, dan kan je samen met ons je steentje bijdragen in deze strijd. Na twee afgelaste edities kan stad Ieper eindelijk haar allereerste Levensloop organiseren onder de hoede van Stichting tegen Kanker. We zijn dus op zoek naar verenigingen, clubs, scholen, bedrijven, maar evengoed vriendenkringen en sponsors die zich  willen inzetten voor iemand met kanker.  

Levensloop gaat door op 24 september 2022 met als prachtige locatie het Hamilton-park.  Dan bewegen we samen 12 uur onafgebroken en lossen lopers en wandelaars elkaar af in teamverband terwijl kankerpatiënten extra in de watten worden gelegd.  

Volg ons op Facebook.

Meer info? levensloop.be

Levensloop