Inschrijvingen volgend schooljaar gestart in scholen

Kinderen die geboren zijn in 2017 mogen vanaf volgend schooljaar naar de peuterklas. In groot-Zonnebeke kun je hiervoor in vier van de vijf deelgemeentes terecht. Enkel in Zandvoorde is er geen school. In de deelgemeentes Zonnebeke en Geluveld vind je het gemeentelijk onderwijs.

Gemeenteschool De Zonnebloem, Zonnebeke
Op donderdagavond 21 maart zijn alle ouders van toekomstige peuters welkom op de infoavond die start om 19 uur. Je krijgt een woordje uitleg over de werking en een rondleiding in de school met haltes in de peuterklas en de slaapklas. Achteraf kun je vragen stellen bij een hapje en een drankje. Op 29 maart houdt de school een inleefdag om toekomstige peuters te laten kennis maken met de school en de juf. Ook mama en papa zijn welkom van 10 tot 11.30 uur. Inschrijven kan trouwens nu al telefonisch, via de website of per mail. Inschrijvingen gebeuren in volgorde van aanmelding.

[GBS De Zonnebloem | T 051 77 82 44 | W www.gbsdezonnebloem.be]

Gemeenteschool De Regenboog, Geluveld
GBS De Regenboog nodigt dan weer ouders met het hun instappertje uit op zaterdagmorgen 30 maart van 10 tot 12 uur. Je bezoekt de kleuterklassen en krijgt een woordje meer uitleg over de werking van de school. Inschrijven is ook steeds mogelijk.

[GBS De Regenboog | T 057 46 62 04 | W www.deregenbooggeluveld.be]

VBS De Wijzer, Zonnebeke
Benieuwd om te zien hoe de school er uitziet? Nieuwsgierig om te ontdekken welke activiteiten De Wijzer aanbiedt? Wanneer je interesse hebt om jouw peuter in te schrijven, ben je steeds welkom! Je krijgt een rondleiding met uitleg. De school luistert naar het
verhaal van jouw kind en je krijgt antwoord op al je vragen. Bel of mail hen gerust voor een afspraak, dan maakt de school graag tijd voor jullie vrij!

[VBS De Wijzer | T 051 77 90 95 | W www.dewijzer.be]

VBS De Fontein, Passendale
In De Fontein gaat de opendeurdag voor nieuwe peuters en kleuters door op vrijdag 15 maart van 15.30 tot 18.30 uur. Meer info en je kind inschrijven kan via vbspassendale@skynet.be met de naam van je kindje, daarna krijg je een persoonlijke rondleiding.

[VBS De Fontein | T 051 77 00 49  | W www.vbsdefontein.be]

VBS De Biesweide, Beselare
Inschrijven voor volgend schooljaar kan door een mailtje te sturen of door te telefoneren naar de school. Zo kun je een afspraak vastleggen voor de inschrijving met een persoonlijke rondleiding op school. Eind augustus worden alle ouders uitgenodigd op de
openklasdag om kennis te maken met de juf/meester, met de klas en met andere ouders. De ouderraad zorgt voor een gratis drankje. In de loop van het schooljaar worden alle ouders uitgenodigd voor een infoavond met de titularis van de klas.

[VBS De Biesweide | T 057 46 64 56  | W www.debiesweide.be]