Nieuwe Zonnebon

De gemeentelijke geschenkbon, de Zonnebon, kun je vanaf 1 oktober online aankopen via www.zonnebon.be. De oude papieren bon die je op het gemeentehuis kwam kopen, verdwijnt en maakt plaats voor een digitale versie die je makkelijk van thuis uit kunt bestellen. 

Oude bonnen verdwijnen

Om de oude bonnen zo snel mogelijk uit de handel te halen, kun je die vanaf 1 oktober niet langer gebruiken bij de deelnemende handelaars. Wél kun je jouw exemplaar op het gemeentehuis komen inruilen tegen een digitale bon die meteen 10% meer waard is dan je oude bon. Naast die extra 10% is je bon dan opnieuw een jaar langer geldig.

Nieuwe bonnen te koop via www.zonnebon.be

De Zonnebon schenkt het beste van onze gemeente in één bon. De bon is een leuk geschenk omdat je er simpelweg veel producten van eigen bodem mee kunt kopen. Veel eigenheid in een kleine verpakking én je kiest lekker zelf. En de keuze spreekt aan!

Een traktatie op café of een extra dessertje op restaurant? Je kunt onze bon gebruiken bij een zestal horecazaken.
Niet origineel zeg je? Wat dacht je van een carwashbeurt voor je wagen of fotoshoot met het gezin? Ook dat is mogelijk via de Zonnebon!

De bon is te koop voor 5, 10, 20 of 50 euro. Leuke extra is dat je de bon niet in één keer moet spenderen.
De bon heeft een QR-code en wanneer de handelaar je bon scant, betaal je automatisch je rekening. Is je bon niet opgebruikt, dan blijft het resterende bedrag op je bon staan. Dezelfde QR-code blijft geldig. Als je de code met je eigen toestel scant, kun je kijken hoeveel je bon nog waard is.

Vanaf oktober koop je jouw bon dus makkelijke online via www.zonnebon.be, je hoeft niet langer op het gemeentehuis langs te komen. Je bestelt en betaalt online en ontvangt de bon in je mailbox.

 

  • Liever een geschenkverpakking?
  • Je oude bon komen inruilen?

    Kom langs bij het onthaal van het gemeentehuis, elke werkdag open van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur.

zonnebon