Onze kinderverzorgers, de toekomstmakers

Banner Week van de kinderopvang

Van 11 tot 17 oktober viert Zonnebeke de week van de kinderopvang. Dit jaar is het thema ‘Kleine stapjes, grote sprongen, bedankt toekomstmaker’. Met deze boodschap wil de gemeente zowel de medewerkers van de buitenschoolse kinderopvang als de onthaalouders deze week doen schitteren als sterren in de ruimte.

RacketKinderverzorgers maken het verschil in het leven van zo veel gezinnen. Dagelijks vertrouwen ouders hun kindjes, hun dierbaarste bezit, toe aan deze medewerkers. Vanuit de kinderopvang bouwen zij mee aan de toekomst van deze kinderen. De kleine stapjes die daar gezet worden, kunnen doorgroeien tot buitengewone sprongen in hun leven. Dag na dag, jaar na jaar, staan ze opnieuw klaar voor onze kleinste inwoners. Zeker na de uitzonderlijke coronatijden verdienen ze een compliment en een mooie attentie.

Kinderopvang is ook veel meer dan alleen zorgen voor opvang. Het biedt ontwikkelingskansen, het opent een deur naar de wereld, het creëert een ontmoetings- en een leerplaats met oog voor diversiteit.

Een week vol verrassingen, een rode loper en een bijzondere nieuwe collega

Zonnebeke wil als warme gemeente deze speciale week niet zomaar laten voorbijgaan! Zo word je deze week in alle opvanglocaties van de BKO ontvangen als een echte koning(in) via de rode loper. Het feest gaat daarna gewoon verder op dinsdagavond 12 en donderdagavond 14 oktober. Op dinsdag komen alle onthaalouders uit de gemeente samen en krijgen zij, naast een hapje en een drankje, een leuke attentie. Op donderdag volgt er dan een verrassing voor alle eigen kinderbegeleiders. Donderdag verwelkomen ze zelfs een nieuwe collega voor één dag: de bevoegde schepen knutselt, speelt en danst mee in de Bondgenootjes van Passendale (voormiddag) en Zonnebeke (namiddag).

Geef zelf een complimentje

Ben je zelf ook wild van onze kinderbegeleiders? Of wil je hen gewoon op een leuke manier bedanken? Laat het hen weten!

Gebruik de complimentenkaartjes die je vindt in de Bondgenootjes of stuur jouw exemplaartje digitaal via de bedankbutton op opgroeien.be.

Bedankbutton 

Stuur een digitale bedankbutton!

Meer info?

BKO, 051 48 00 73, bko@zonnebeke.be