Op zoek naar voorschoolse opvang? Gebruik de Kinderopvangwijzer!

kinderopvangwijzer

Opvang vinden is geen simpele opdracht meer. Vaak moet je al maanden voor dat je kindje geboren wordt, op zoek gaan naar een plaatsje. Dit kan voor stress en frustraties zorgen.

Sinds dit jaar werkt het gemeentebestuur samen met de Kinderopvangwijzer. Dit is een tool die je via onze website kan raadplegen, gericht aan ouders die op zoek zijn naar opvang. Hiermee hopen we een handje te kunnen helpen in deze zoektocht.

De Kinderopvangwijzer maakt het namelijk heel wat gemakkelijker om opvang te vinden en dit om verschillende redenen:

  • De verschillende opvanginitiatieven in groot-Zonnebeke worden letterlijk in kaart gebracht. Je krijgt dus een duidelijk overzicht waar er zich overal een opvang bevindt, om zo een te vinden zo dicht mogelijk bij huis.
  • Naast de standaardgegevens zoals adres, telefoonnummer en dergelijke, kan je via de Kinderopvangwijzer meer info vinden over de tarieven, openingsuren, vakantiedagen, voorzieningen en bovenal, of er vrije plaatsen zijn!
  • Je kan gericht gaan zoeken op leeftijd, soort opvang, vrije plaatsen...
  • Het is mogelijk om in één beweging meerdere initiatieven te contacteren.

Neem nu een kijkje op de Kinderopvangwijzer!

Heb je nog vragen? Neem contact op met onze coördinatrice van de buitenschoolse kinderopvang, Ria Vermeersch op 0474 91 10 88 of ria.vermeersch@zonnebeke.be.