Sunshine City - ticketverkoop start op 4 maart!

De festivalzomer nog te veraf? Eind april geven we je al graag een voorsmaakje in Beselare, ons festivaldorp bij uitstek. Welcome @ Sunshine City.


LINE-UP
20u30 - FOODFIGHTERS
Vier muzikale vrienden met een niet geringe berg muzikale ervaring. Een superstrakke ritmesectie die de nodige decibels veroorzaakt en het decor doet daveren op haar grondvesten. Twee snoeiharde en stomende gitaren die een onontbeerlijke ‘wall of sound’ produceren. Een  uniek en krachtig stemgeluid dat het originele alle eer aandoet. Anderhalf uur het geweld van the Foo Fighters op zijn best. Rock ’n roll in de meest pure zin van het woord. Een muzikale explosie met de kracht van een tsunami.

“Probably the most tasteful foo fighters tribute”

22u15: BIZKIT PARK

BIZKIT PARK brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere sub genres uit de alternatieve muziek: NU-METAL Alle knallers uit dit weergaloos tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, P.O.D, Disturbed, Drowning Pool.. Ze moeten er allemaal aan geloven.

Tickets klik hier

[20 uur in OC De Leege Platse | prijs: € 5 | tickets online te koop vanaf 4 maart 12 uur | organisatie: de vrijetijdschuur]