Wegenwerken vanaf 21/08 aan rotonde Westrozebeke - N303 Passendalesteenweg

Het Agentschap Wegen en Verkeer - district Pittem plant herstellingswerken aan de gewestwegen N303 Passendalesteenweg, N313 Ommegang-Zuid en aan de rotonde in Westrozebeke.  De verharding van de rijweg wordt volledig afgefreesd en vernieuwd. Deze werken starten op maandag 21 augustus 2017 en zullen vermoedelijk duren tot donderdag 24 augustus 2017.

Tijdens de uitvoering van deze werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk via de gewestweg N303 Westrozebekestraat - Passendalesteenweg tussen Passendale en Westrozebeke en worden volgende omleidingen voorzien:

Zwaar verkeer >7,5 Ton Beselare -> Westrozebeke:
Omleiding vanaf rotonde ‘Broodseinde’ in Zonnebeke richting N332 Roeselarestraat – Langemarkstraat – IJzerweg – N37 Briekestraat richting A19 - oprit 4 ‘Ieper centrum’.
Autosnelweg A19 tussen afrit 4 ‘Ieper-centrum’ en afrit 5 ‘Ieper-Noord’.
Verder via de N338 Noorderring – N313 Brugseweg – Poelkapellestraat naar Ommegang- Zuid en de rotonde in Westrozebeke.

Zwaar verkeer >7,5 Ton Westrozebeke -> Beselare:
Omgekeerd traject van hierboven.

Gewoon verkeer <7,5 Ton en plaatselijk verkeer
Passendale -> Westrozebeke:

Omleiding via de ’s Graventafelstraat – Haringstraat – Goudbergstraat – Bornstraat – Wallemolenstraat - N313 Poelkapellestraat.
Hierdoor zal er in een gedeelte van de Goudbergstraat, Bornstraat en Wallemolenstraat éénrichtingsverkeer ingevoerd worden in de richting van Passendale naar Westrozebeke toe.

Gewoon verkeer <7,5 Ton en plaatselijk verkeer
Westrozebeke -> Passendale:

Omleiding via de Poelkapellestraat – Haringstraat – ’s Graventafelstraat.
Hierdoor zal er in een gedeelte van de Haringstraat tussen de Poelkapellestraat en de Haringstraat in Passendale éénrichtingsverkeer worden ingevoerd van Westrozebeke naar Passendale toe.