Zandvoorde: Infomoment met dorpscafé op 24 juni

Zandvoorde wordt een zorgzame buurt met een dorpspunt en een hoppinpunt

Op vrijdagavond 24 juni, om 19 uur nodigen we graag alle inwoners van Zandvoorde uit in de kerk voor een infomoment over wat er in jullie dorp gaat gebeuren. Achteraf drinken we gezellig samen iets op het marktplein.

We vertellen je die avond graag meer over hoe we van Zandvoorde een zorgzame buurt willen maken, een buurt waar mensen zich thuis voelen en aangenaam kunnen wonen, waar iedereen graag een praatje maakt en elkaar helpt.

Waarover gaat het infomoment?

OC SantfordeHet dorpspunt

In september 2022 zal in het OC van Zandvoorde een dorpspunt worden geopend in samenwerking met De Lovie vzw. Je vulde hiervoor begin februari een vragenlijst in. We tonen je de resultaten en hoe de invulling van het dorpspunt er mogelijks kan uitzien (buurtwinkel, ontmoetingsruimte en dienstverlening).

De verbouwingen aan het OC

Voor dat het dorpspunt kan starten, moet het OC wat gerenoveerd worden. Je krijgt de plannen te zien en mag het OC ook even bezoeken.

Het hoppinpunt

Je krijgt meer informatie over hoe de mobiliteit en bereikbaarheid van Zandvoorde verbeterd worden.

Wie komt er spreken op het infomoment?

De schepenen van sociale zaken en van mobiliteit, de burgemeester, medewerkers van De Lovie vzw en de sociale dienst van de gemeente Zonnebeke.

Hoe lang duurt het infomoment?

Ongeveer anderhalf uur. We starten om 19 uur in de kerk van Zandvoorde en proberen te eindigen om 20.30 uur. Achteraf krijg je nog een drankje en een hapje op het marktplein.

Moet je inschrijven?

Neen, inschrijven is niet nodig. Je kan de avond zelf gewoon langskomen in de kerk.

Achteraf drinken we samen nog een glas

Na het infomoment is er nog een klein dorpscafé op het marktplein. Iedereen krijgt een drankje met een hapje en kan gezellig nog wat bijpraten.

De bediening gebeurt onder andere door medewerkers van De Lovie vzw die misschien later ook in het dorpspunt gaan werken.

Ze kijken er al naar uit om je te ontmoeten! Hopelijk tot dan!

Medewerkers De Lovie vzw

 

Meer info? Sociale dienst, 051 48 01 10, socialedienst@zonnebeke.be