Eindelijk naar het eerste leerjaar? Dan kom je toch ook naar dé Academie!

Vanaf 6 jaar kan je in dé Academie terecht voor allerlei toffe, knotsgekke, interessante, speelse, leerrijke, ontspannende en soms inspannende activiteiten.

Je kan er starten in het BEELDATELIER, waar jij je verbeelding en creativiteit kan uitleven en vormgeven met tekenen, schilderen, construeren, knutselen, werken met klei én nog tal van andere boeiende materialen en technieken.

Of zing je graag de pannen van het dak? Wil je eens op een podium staan en maak je elke ochtend het hele gezin blij met je acteertalent? De les PODIUMKRIEBELS is dan de ideale plek voor jou. Je wordt er ondergedompeld in een creatief muziek- en woordbad.

Uiteraard hoef je niet te kiezen. Je kan beeldatelier én podiumkriebels combineren en beiden volgen!

Vanaf het derde tot het zesde leerjaar kan je je dan inschrijven voor BEELDATELIER, MUZIEKATELIER of WOORDATELIER.

Bekijk de exacte lessenroosters op academie-ieper.be.

Inschrijven?

Alle inschrijvingen verlopen online via academie-ieper.be. Mocht dit niet lukken, kan je vanaf 16 augustus contact opnemen met het secretariaat van dé Academie op het nummer 057 23 94 60 of je kan langskomen in het hoofdgebouw in de Weverijstraat 33-35 in Ieper.

Prijs?

  • Beeldatelier, podiumkriebels, muziekatelier, woordatelier: 74 euro.
  • Verminderd tarief: 49 euro (enkel geldig bij werkloosheid, leefloon, mindervaliditeit/handicap, UiTPAS met kansentarief, meerdere inschrijvingen per gezin).

Meer info? Dé Academie, academie-ieper.be