Doortocht Wervikstraat N303 volledig onderbroken vanaf vrijdag 10/02

De wegenis- en rioleringswerken die begin januari in Beselare gestart zijn, vorderen vlot. De opbraak van de rijweg en de aanleg van de nieuwe riolering voor de woningen in de Wervikstraat zijn reeds volledig uitgevoerd.

Ondertussen is de aannemer gestart met de heraanleg van de zone voor de woningen in de Wervikstraat. Omwille van de vooruitgang van de werken zal de gewestweg N303 - Wervikstraat ter hoogte van de Kortekeer vanaf vrijdag 10 februari 2017 volledig onderbroken zijn voor alle verkeer. Dit betekent ook dat de kasseiweg, die voorlopig gebruikt kon worden als bypass naast de werfzone, vanaf die datum volledig wordt afgesloten voor alle verkeer. De aannemer zal vanaf dan immers starten met de wegeniswerken ter hoogte van die kasseiweg.

  • Het plaatselijk verkeer en de inwoners zullen de werfzone en hun woningen steeds kunnen bereiken via de gekende omleidingen.
  • De woningen in de Wervikstraat 168- 180 blijven bereikbaar via de Wervikstraat en het centrum van Beselare.
  • De woningen in de Wervikstraat 188 – 214 zijn bereikbaar via de omleiding en de Kasteelstraat.
  • De doorstroming van de A19 – N303 naar de ambachtelijke zone Polderhoek blijft in deze fase gegarandeerd.
  • Het centrum van Beselare is vanaf de A19 enkel bereikbaar via de omleidingswegen.

De duur van deze werken is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en de uithardingstijd van de materialen en zal vermoedelijk 6 weken in beslag nemen. Wij beseffen dat dit ongemakken veroorzaakt maar hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor uw begrip.

Voor verdere informatie en updates omtrent de planning van de wegenwerken verwijzen wij naar de gemeentelijke website www.zonnebeke.be en de officiële social media-kanalen op Facebook, Instagram en Twitter.