Fotowandelzoektocht 2020: Het pittoreske Passendale anders bekeken

maandag 18 mei » zondag 20 september
Fiets- of wandelroute

Maak je klaar voor de 3e editie van onze fotowandelzoektocht. Dit jaar niet meer in het Kasteeldomein, maar in Passendale. Het parcours is 3 km lang. Foto’s met pijlen wijzen je de weg in het pittoreske dorp. De zoektocht laat je op een leuke manier de gemeente ontdekken. Start en einde zijn aan het oud gemeentehuis in Passendale. Er zijn 36 te zoeken foto’s die in de juiste volgorde geplaatst moeten worden.

Een ludiek filmpje, waarin drie dames een partijtje minigolf spelen in De Oude Kaasmakerij, helpt je op de goede weg om de extra vragen te beantwoorden. Deelnemers moeten raden wie dit onderonsje won en wat de som is van het totaal aantal behaalde (straf)punten door de speelsters. De dames zijn de uitbaatsters van de horecazaken die langs het parcours liggen. Het filmpje is een leidraad, maar ook niet meer dan dat. Laat je niet misleiden … Bekijk het filmpje op de website van Toerisme Zonnebeke.

De start was voorzien op 18 april, maar door de corona-maatregelen werd dit uitgesteld tot 18 mei. De wandelzoektocht is te verkrijgen bij de Dienst voor Toerisme Zonnebeke en verschillende lokale horecazaken. De formulieren worden gratis verspreid, maar bij afgifte van de antwoordstrook wordt een bijdrage van 1 euro gevraagd. De eerste tien winnaars ontvangen een prijs. De prijzenpot bestaat uit een reeks Zonnebonnen en geschenkmanden met streekproducten. De hoofdprijs is een Zonnebon ter waarde van 120 euro. De zoektocht loopt tot en met 20 september. De prijsuitreiking vindt plaats op 9 oktober om 19.30 uur in De Oude Kaasmakerij in Passendale.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer?
Van ma 18 mei 2020 00:00 tot zo 20 september 2020 23:59
Waar?
Oud gemeentehuis Passendale
Passendaleplaats 1
8980 Passendale (Zonnebeke)
Prijs
€ 1.0
Organisatie
Dienst Toerisme Zonnebeke
Contact
toerisme@zonnebeke.be
https://www.toerismezonnebeke.be/Configuratie/Kale...
Google maps