Jan De Wilde - Dag meneer De Wilde

vrijdag 16 maart
Concert

Jan Dewilde “Dag meneer De Wilde”
Vrijdag 16 maart om 20.00 uur
OC De Leege Platse
Prijs: vvk € 14 – add € 16
www.jandewilde.net

Jan De Wilde is een kleinkunsticoon. Hij werd het na zijn eerste tv-optreden in 1965 en hij is het ook nog in 2017. Meer dan vijftig jaar muziekgeschiedenis in één leven. Jan is een unieke vertegenwoordiger van de eerste generatie Vlaamse kleinkunstartiesten. Moeiteloos behield hij zijn status. Dankzij liedjes die tot onze culturele ziel zijn gaan behoren: ‘Joke’, ‘Een vrolijk lentelied’, ‘Walter’, ‘Eerste sneeuw’, ‘Fanfare van honger en dorst’ …
De voorbij jaren trok hij voor het eerst sinds heel lang weer op tournee. Langs de grote cc’s en schouwburgen. De ‘Dag meneer De Wilde’ Theatertour overtrof alle verwachtingen.
Ook in het theaterseizoen 2017-2018 staat Jan De Wilde ‘ongegeneerd’ op het podium. Witgallig zilvergrijs, onnavolgbaar grappig maar bovenal muzikaal ijzersterk. Met het beste uit wat hij ooit op plaat zette én met nieuwe liedjes, zoals ‘Wals met Mathilda’, de intrigerende cover van de Tom Waits song ‘Tom Traubert’s Blues’.
Voor de ‘Dag meneer De Wilde’ tour pakt Jan groots uit. Hij doet het samen met zijn ‘Vrienden’. Een bende talentvolle muzikanten met een heel grote staat van dienst. Voor een hartverwarmend concert.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer?
vrijdag 16 maart 2018 van 20:00 tot 22:30
Waar?
OC de Leege Platse
Geluwestraat 10
8980 Beselare (Zonnebeke)
Prijs
€ 15.0
Organisatie
Dienst Cultuur Zonnebeke
Contact
http://www.zonnebeke.be
Google maps