Podiumactiviteiten

Comedy night
‘Jong en ongeschoren’

Abbas, Boone en Descheemaecker zijn al lang geen groentjes meer in de comedy. Ze zitten alle drie in dezelfde fase in hun carrière en besluiten nu de handen in elkaar te slaan. “We weten dat we elk op onze eigen manier een publiek kunnen boeien. Dat we alle drie van dezelfde provincie zijn, toont aan dat West-Vlamingen mekaar goed verstaan”, knipoogt het trio. “We hebben elk apart een sterke set van een halfuur en dat gieten we samen in een anderhalf uur comedy voor eender welk publiek. De volgorde wijzigen we telkens, maar het concept blijft hetzelfde: elk een halfuur knallen op een podium zodat de toeschouwers een leuke avond hebben.”

“ ‘Jong & Ongschoren’ bracht ons samen omdat we gewoon iets willen brengen dat van ons is en dat we volledig kunnen invullen op onze eigen manier. Er zal een gezonde concurrentie zijn om mekaar naar een hoger niveau te tillen. We hebben elk onze eigen ambities en dromen die we momenteel aan het najagen zijn. Met dit project willen we gewoon plezier maken. Geef ons een enthousiast publiek en een micro en we zorgen voor een spetterende avond met entertainment van de bovenste plank.”

Tickets klik hier

Algemene info

Betalen gebeurt via overschrijving op rekeningnummer van dienst Vrije tijd: BE38 0910 1788 1472 met vermelding van gestructureerde medeling

051 48 00 61 - E-mail