Lessen beeldende kunst in Zonnebeke

Ga je naar het eerste of tweede leerjaar en wil je vliegende objecten bouwen in karton of bizarre planten maken in felle kleuren? Werk je graag met klei of hou je ervan te tekenen op grote vellen papier? Misschien zou je wel graag eens je eigen stempel maken en hiermee drukken? Of een figuur laten bewegen op de lichtbak om zo je eigen stop motion filmpje in elkaar te steken, met zelf opgenomen grappige geluiden?  Kom dan zeker naar dé Academie in Zonnebeke! Een enthousiaste leerkracht staat klaar om jullie inhoudelijk en organisatorisch zo goed mogelijk te begeleiden. Niet alleen de lessen zullen ‘fun’ zijn, maar ook de projectjes, tentoonstellingen, de geplande daguitstap,...

Waar vinden deze superfantastische lessen plaats? 
In de Lucaszaal in de Langemarkstraat 2 te Zonnebeke.  We maken van deze locatie een supergezellig atelier waar je je creativiteit de vrije loop kan laten.

Wanneer verwachten jullie mij? 
Elke woensdagnamiddag van 13u20 tot 15u00, behalve in de schoolvakanties; de eerste les gaat door op 5 september.

Ik wil onmiddellijk inschrijven (uiteraard!).  Hoe doe ik dit?
Inschrijven kan vanaf vandaag al via de website www.academie-ieper.be.  Heb je vragen of lukt het online inschrijven niet goed, dan volstaat het een mail te sturen naar academie@ieper.be.  Ook zo kunnen we de inschrijving in orde brengen.

Prijskaartje?
65 euro voor een volledig schooljaar.  Heb je recht op vermindering (check onze website voor meer info over de voorwaarden) dan betaal je slechts 42 euro.  Nóg meer vermindering krijg je met een UITpas met kansenstatuut.

Welk gerief heb ik zoal nodig?
Een volledig lijstje vind je op onze website.  Vind je het lijstje wat te uitgebreid?  Geen probleem.  Wij verkopen ook onze beroemde kunstkoffers waar al het gerief al in zit: kwalitatief materiaal in een stevige koffer tegen een lage prijs.  Gewoon laten weten bij je inschrijving dat je zo eentje wil, en hij staat klaar bij de eerste les.  Kostprijs 45 euro (vod, kledij, waterpot en mengpalet niet inbegrepen).

Vragen?
Een antwoord op al je vragen vind je op onze mega-interessante en nagelnieuwe website www.academie-ieper.be.  Is er toch nog iets niet duidelijk?  Mail gerust naar academie@ieper.be, bel naar 057239460 of kom langs in de Weverijstraat in Ieper.  Hopelijk tot binnenkort.