Taxicheques

Project taxicheques voor jongeren in de Westhoek!
Zonnebeekse jongeren geboren tussen 2002 en 1993 (tussen 16 en 25 jaar) kunnen een pakket taxicheques afhalen bij de gemeentelijke jeugddienst. Voor 10 euro kun je een pakket taxicheques aankopen met een totale waarde van 30 euro (6 cheques met elk een waarde van 5 euro). De taxicheques kun je gebruiken voor vervoer in de regio bij de deelnemende taxibedrijven. De naam van de deelnemende taxibedrijven staat op de cheques (tijdig reserveren!).

Goed om weten: er wordt niet teruggegeven op de waarde van de cheques of als de waarde niet toereikend is, dan past de gebruiker bij. Het is ook aangewezen om vooraf je taxi te reserveren om zeker te zijn van de beschikbaarheid.  

Wanneer te gebruiken?
De cheques blijven het volledige schooljaar geldig, maar kun je enkel gebruiken in het weekend, vakantieperiodes en op feestdagen, na 20 uur en voor 7 uur.

Hoe aanvragen?
Ga langs bij de gemeentelijke jeugddienst (Langemarkstraat 8)  tijdens de openingsuren en breng je identiteitskaart mee. Neem ook een ander officieel document  mee waarop je adres staat en 10 euro.

Bekijk hier het reglement.

taxicheques