Kom in sportkledij naar school! [scholen]

Zonnebeke heeft de hulp van haar scholen nodig! SportVlaanderen daagt dit jaar elke gemeente uit via hun #sportersbelevenmeer campagne. Bedoeling is om via de campagne meer mensen aan het sporten te krijgen! Slagen we in de uitdagingen, dan ontvangt de gemeente een #sportersbelevenmeer-award!

Vijf uitdagingen rond beleving
Het uitgangspunt van de hele #sportersbelevenmeer campagne is beleving. De gemeente gaat een aantal zaken organiseren waar beleving centraal staat maar we hebben ook de lokale scholen nodig om de campagne te doen slagen. SportVlaanderen heeft namelijk een uitdaging voor jullie klaar: de ‘Toonsportclub@school’!

Toonsportclub@school
Met ‘Toonsportclub@school’ roepen we alle leerlingen op om in hun sportkledij naar school te komen. Demonstreer je sporttak in de klas en overtuig je medeleerlingen om mee te doen! Neem foto's en toon hoeveel plezeier je hebt! Plaats telkens  jullie sportfoto’s online op Facebook, Twitter en Instagram en gebruik altijd de hashtags #sportersbelevenmeer #sporteninzonnebeke. Hoe meer foto’s we verzamelen, hoe groter onze kans op een award en hoe meer mensen we overtuigen om in onze mooie gemeente te komen sporten!

Prijs voor origineelste initiatief
De uitdagingen lopen t.e.m. eind oktober 2017. Op het einde van het jaar zal het meest origineelste inititatief beloond worden.  Daarnaast wordt er per provincie een extra prijs toegekend ter waarde van € 750.

 

Voorwaarden:

  • Organiseer in kader van ‘Toon je sportclub@school’ een origineel initiatief. Vb.: kom in je sportkledij naar school, demonstreer je sport eens op school,… 

  • Alle communicatie maakt gebruik van het logo.
  • Van de activiteit worden minimum 5 foto’s genomen, deze worden op de Facebookpagina van sportdienst geplaatst met #sportersbelevenmeer #sporteninzonnebeke. Deze foto’s mogen ook op andere sociale media gepost worden.
  • Alle communicatiemateriaal wordt ook naar de sportdienst doorgestuurd.
  • De actie wordt 2 weken vooraf aan de sportdienst gemeld.
  • De school met het origineelste initiatief zal beloond worden met een aankoopbon voor sportmateriaal.

 

logo