Zet de deuren van je sportclub open! [sportclubs]

De gemeente heeft de hulp van haar sportclubs nodig! SportVlaanderen daagt dit jaar elke gemeente uit via hun #sportersbelevenmeer campagne. Bedoeling is om via de campagne meer mensen aan het sporten te krijgen! Slagen we in de uitdagingen, dan ontvangt de gemeente een #sportersbelevenmeer-award!

Vijf uitdagingen rond beleving
Het uitgangspunt van de hele #sportersbelevenmeer campagne is beleving. De gemeente gaat een aantal zaken organiseren waar beleving centraal staat maar we hebben ook de lokale sportclubs nodig om de campagne te doen slagen. SportVlaanderen heeft namelijk een uitdaging voor jullie klaar tijdens ‘de Maand van de sportclub’ in mei en september.

Maand van de Sportclub
Tijdens de ‘Maand van de Sportclub’ worden jullie uitgedaagd om de deuren van jullie sportclub te openen voor het grote publiek. Geen idee wat je kan organiseren? We denken bijvoorbeeld aan een vriendjesdag, apero-badminton, nachttraining,…  Ideeën genoeg! Neem foto's van je activiteit en toon iedereen hoeveel plezier je hebt! Hoe kan je Zonnebeke hier nu mee helpen? Plaats telkens jullie sportfoto’s online op Facebook, Twitter en Instragram en gebruik altijd de hashtags #sportersbelevenmeer #sporteninzonnebeke. Hoe meer foto’s  we verzamelen, hoe groter onze kans op een award en hoe meer mensen we overtuigen om in onze mooie gemeente te komen sporten!

Aankoopbons voor deelnemende sportclubs
Iedere erkende sportclub die deelneemt aan deze actie en voldoet aan de voorwaarden, zal beloond worden met aankoopbons voor sportmateriaal.  Daarnaast wordt er per provincie een extra prijs toegekend ter waarde van € 750.

Voorwaarden:

  • Organiseer in het kader van de maand van de sportclub in de maand mei een moment waarbij je je clubdeuren openzet. Vb.: vriendjesdag,  apero-badminton,…
  • Activiteit wordt voor 2 weken voor aanvang doorgestuurd naar de sportdienst Zonnebeke: sport@zonnebeke.be
  • Alle communicatie maakt gebruik van het logo #sportersbelevenmeer #sporteninzonnebeke
  • Van de activiteit worden minimum 5 foto’s genomen, deze worden op de Facebookpagina van sportdienst geplaatst met #sportersbelevenmeer #sporteninzonnebeke. Deze foto’s mogen ook op andere sociale media gepost worden.
  • Alle communicatiemateriaal wordt ook  naar de sportdienst doorgestuurd.
  • Indien alle voorwaarden vervuld zijn, krijgt de club een waardebon voor aankoop sportmateriaal.

 

logo