Nieuwe UiTdatabank in 2017

De UiTdatabank ziet er volledig anders uit. Niet enkel de voorgevel is veranderd. Invoeren wordt gebruiksvriendelijker en een pak logischer. De nieuwe UiTdatabank is sneller en zal minder fouten geven. Het is bovendien makkelijker om locaties (denk monumenten, parken, bibliotheken, sportcentra,...) toe te voegen. Uiteraard blijven de basisfunctionaliteiten dezelfde en wordt je activiteit op tal van kanalen gepubliceerd. UiTdatabank blijft op die manier de centrale databankvoor al wat er te doen is in je vrije tijd in Vlaanderen.

Geleidelijke overgang
Val je compleet uit de lucht? Werk jij nog steeds in de ‘oude’ UiTdatabank? Geen nood, dat is perfect mogelijk. De overgang gebeurt geleidelijk aan of gradueel. Niet iedereen zal op hetzelfde moment in de nieuwe databank terecht kunnen. Slechts een beperkt percentage van het aantal surfers zal worden doorgestuurd naar de nieuwe versie, dat percentage wordt natuurlijk steeds opgetrokken en uiteindelijk zou eind februari 2017 iedereen moeten werken in de nieuwe UiTdatabank. Het kan dus voorvallen dat je buur wel in de nieuwe UiTdatabank werkt en jij nog niet.


Waarom UiT?
Wie invoert op www.uitdatabank.be, haalt er veel UiT, want je hoeft maar één keer in te voeren om je aanbod te zien verschijnen in honderden agenda's, waaronder dievan UiT in Zonnebeke, zowel online als in het gemeentelijke infoblad. Voer je activiteit daarom zo snel mogelijk in, op die manier ben je zeker om ze te zien verschijnen en te genieten van een zo breed mogelijke promotie.


Handleiding
Zin om van start te gaan? Voer je activiteiten dan zo snel mogelijk in. Raadpleeg de nieuwe handleiding hier.


De communicatiedienst staat voor je klaar
Vind je jouw weg niet in de nieuwe UiTdatabank? Wil je graag wat hulp bij het invoeren van je activiteiten? De communicatiedienst geeft je graag een woordje uitleg. Maak  steeds een afspraak op voorhand via communicatie@zonnebeke.be.