Werkwijze

uitdatabank4

Plaats ook jouw activiteit in de kijker!

Wil je graag maximale zichtbaarheid van jouw activiteiten in de Zonnebeke Info en op de website en app van Zonnebeke? Dat kan! Je hoeft ze enkel in te voeren op www.uitdatabank.be.

Samen sterk:

Als enthousiaste organisator wil je graag dat jouw activiteit of evenement zo breed mogelijk bekend gemaakt wordt. Het gemeentebestuur wil je daar graag in ondersteunen. Iedereen geniet namelijk van een zo ruim mogelijk activiteitenprogramma, zowel inwoners, tweedeverblijvers als toeristen. Samen kunnen we tonen dat Zonnebeke leeft!

Top

Zonnebeke is een UiT-gemeente:

Het UiT-netwerk is een overkoepelend netwerk van steden, gemeenten en regio's die samenwerken op het gebied van cultuur- en vrijetijdscommunicatie. Onder de noemer UiT vind je alle activiteiten in onze gemeente, regio of zelfs heel Vlaanderen. Staat jouw activiteit open voor iedereen? Dan kan je ze via www.uitdatabank.be de wereld insturen. Zo komt jouw activiteit op onze website, op de Zonnebeke App en in de Zonnebeke Info terecht. Maar ook ruimer, namelijk op www.uitinvlaanderen.be en allerlei publicaties daaraan verbonden.

Top

Geen computer of internetverbinding?

Je kan in de bibliotheek een computer met internetverbinding gebruiken en er is gratis Wi-Fi.

Top

Goede afspraken: de deadlines

Doe jij de inspanning om jouw activiteit in te geven op de UiT-databank, dan doen wij de rest. Om zeker te zijn dat jouw activiteit opgenomen wordt in de Zonnebeke Info is het belangrijk dat ze tijdig in de UiTdatabank zit. De precieze deadline voor de volgende editie zie je telkens aan het begin van de UiTkalender, in de Info Zonnebeke. De deadlines kun je ook hier raadplegen. Activiteiten die je later ingeeft, kunnen omwille van de deadlines van het drukwerk niet meer opgenomen worden in Zonnebeke Info.

Top

Hoe ga je te werk?

  • Surf naar www.uitdatabank.be en maak jouw UiT-id aan.
  • Geef jouw activiteit in en duid goed aan dat jouw activiteit op grondgebied Zonnebeke plaatsvindt!
  • Na goedkeuring door UiT wordt jouw activiteit getoond op www.uitinzonnebeke.be en automatisch stroomt alle info ook door naar de website van Zonnebeke. Opgelet, dit kan 1 à 2 werkdagen duren.
  • Om jouw activiteit te bekijken, ga je naar de homepage van Zonnebeke en kijk je onder het luikje 'UiT in Zonnebeke’.
  • Je bent zelf beheerder van jouw activiteit. Stel dat er bepaalde gegevens wijzigen dan doe je zelf deze aanpassingen via www.uitdatabank.be.
  • Raadpleeg hier de uitgebreide handleiding.

Top