Fase 1: DNA-onderzoek (maart-april)

In maart en april gaat het onderzoeksteam het DNA van Passendale uitspitten: de geschiedenis van het dorp, de belangrijke activiteiten in het dorp, de regionale ligging, de samenstelling van de bevolking, bestaande ruimtelijke plannen en visies, aanwezig en verdwenen erfgoed… Heel waardevol in deze zoektocht zijn de verschillende buurtbabbels met belangrijke sleutelfiguren in Passendale.

Startmoment

Op woensdag 15 maart 2023 om 19 uur geven we het startschot van dit project in PC de Craeye (Kraaiveldstraat 7, Passendale). We tonen je onze aanpak en daarna kan je de infomarkt bezoeken. Hier kan je bij een drankje en een hapje in gesprek gaan met het ontwerpteam en de gemeente. Je kan je mening geven en vragen stellen.

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Stuur een foto door van jouw Parel van Passendale!

Wie of wat is voor jou een uniek stukje Passendale? Op welke plek ben je trots? Waar heb je goede herinneringen aan? Neem je foto de avond zelf mee (geprint of op je smartphone). Zo kan het onderzoeksteam de identiteit van Passendale ontdekken en tonen aan de Passendalenaar op het startmoment.

Laatste update: 14 maart 2023
zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon