Let’s Stick Together

Een stickerverzamelactie met stickers (cartoons) van lokale handelshelden. Wanneer je lokaal gaat shoppen in Groot-Zonnebeke ontvang je bij 46 handelaars een of meerdere pakje met vijf stickers. Deze stickers moet je kleven op een lege affiche. Met een volle affiche maak je kans op waardebonnen van de deelnemende handelaars.

Simpel, je gaat lokaal winkelen in Groot-Zonnebeke bij één van de deelnemende handelaars en je ontvangt bij je aankoop één of meerdere zakjes stickers. Die kun je kleven op de affiche die je terugvindt in de Zonnebeke Info maart/april 2023.

Per gezin is er één affiche die je ontvangt met de Zonnebeke Info maart/april 2023. Wanneer je meerdere affiches wil, vraag je dit aan je buren, familie of vrienden die ook in Groot-Zonnebeke wonen maar niet meesparen.

Bij elk bezoek ontvang je één pakketje met vijf stickers. Daarna krijg je eventueel nog extra zakjes volgens het bedrag op je kassaticket:

  • Bij kappers, groenten- en fruitwinkels, bakkerijen, speelgoed- en krantenwinkels, bloemenwinkels en apothekers ontvang je nog een extra zakje per tien euro.
  • Bij slagerijen, restaurants, frituren, schoonheidssalons, traiteurs en pastabars krijg je vanaf twintig euro vijf extra stickers.
  • Ten slotte geven elektrozaken, juweliers, opticiens, fietsenwinkels, kledijwinkels, tegelzaken, audiologen en supermarkten een extra zakje per vijftig euro.

Per aankoop kan je maximum 10 zakjes krijgen.

Bij alle 46 deelnemende handelaars:

Groep 1: 10 euro lijst

Kapper – Groente/fruitwinkels – Bakkerijen – Speelgoed/krantenwinkels – Bloemenwinkels/decoratie – Apothekers

Groep 2: 20 euro lijst

Beenhouwerijen – Restaurants – Frituren – Schoonheidssalons – Traiteurs/pastabar

Groep 3: 50 euro lijst

Elektrozaken – Juweliers – Opticiens – Fietsenwinkels – Kledijwinkels – Tegelzaak – Audioloog – Supermarkten

Van 1 maart 2023 tot en met 31 mei 2023, zolang de voorraad strekt.

Door de 49 verschillende stickers te kleven op het juiste vakje op je affiche (46 handelaars en 3 Zonnebeke-elementen: kaas, heks, en gemeentelogo).

Je volle affiche toon je bij één van de ambassadeurs, op het gemeentehuis of bij het Dorpspunt in Zandvoorde. Daar wordt je affiche gevalideerd door een extra zilveren sticker erop te kleven. Je vult een deelnameformulier in met je persoonlijke gegevens. Je mag je affiche bijhouden. Op 14 juni 2023 worden alle deelnameformulieren in een pot gestopt om de winnaars te loten. Ben je een van de winnaars? Dan moet je je gevalideerde affiche kunnen voorleggen bij de prijsafhaling.

Valideren kan tot en met zaterdag 10 juni 2023 bij de ambassadeurs en tot en met vrijdag 9 juni 2023 in het Dorpspunt van Zandvoorde en op het gemeentehuis.

Waardebonnen van de deelnemende handelaars. Elke winnaar ontvangt sowieso minimum vijftig euro aan waardebonnen.

Meer weten? Lees het volledige reglement.

Reglement van de gemeenteraad van 20 februari 2023 (publicatiedatum: 22 februari 2023).

Deze handelaarsactie is een initiatief van de gemeente Zonnebeke, OC West en de provincie West-Vlaanderen.

Ik koop lokaal, OC West, provincie West-Vlaanderen

Laatste update: 3 maart 2023
zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon