InwonerBezoeker
   

Guido Belcanto & Roland – Les stratiers de la chanson

Podium

Vraagt men zich af wie hier bij ons de meest vooraanstaande Folk en Blues artiest is, dan zal het antwoord unaniem luiden: ROLAND.
Vraagt men zich af wie hier bij ons de meest vooraanstaande zanger van het levenslied is, dan is het antwoord klaar en duidelijk: GUIDO BELCANTO.
Beide artiesten zijn op hun respectabele leeftijd welhaast uitgegroeid tot mythische proporties, het zijn waarachtige cultfiguren, mannen van vele oorlogen en still standing strong …
‘Soort zoekt soort’ zegt ROLAND, het kon dus niet anders dan dat de 2 heren elkander op een dag zouden tegenkomen, het stond in de sterren geschreven. Bovendien is er een link tussen de twee waar je niet omheen kan: ze zijn allebei begonnen als straatzanger! Zoiets schept een band die niet te onderschatten valt. Ze speelden muziek om te overleven en waren content met wat hen werd toegestopt. Ze gingen het avontuur aan en dachten geen moment aan een ‘carrière’. Twee straatzangers die de handen in mekaar slaan, dat zijn dus de Stratiers van het Chanson. 

Guido Belcanto & Roland  – Les stratiers de la chanson

Datums

Van: 2024-03-16T20:00:00
Tot: 2024-03-16T22:00:00

Prijs

Standaardtarief: € 20.00

Locatie

OC Beselare
Geluwestraat 12, 8980 Beselare

Vrijetijdsaanbod

Op zoek naar een leuke activiteit in Zonnebeke? Neem een kijkje tussen ons vrijetijdsaanbod.

zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon