Sportouders

Sportbabbel

Kinderen doen graag aan sport omdat ze er plezier aan beleven, vrienden maken, hun energie kwijt kunnen en al sportend nieuwe vaardigheden opdoen. De steun van ouders en trainers is cruciaal en positief voor de ontwikkeling van deze jonge sporters. Daarom is het belangrijk dat trainers, ouders en sportclubbestuurders elkaar begrijpen en elkaar weten te vinden wanneer nodig. Deze vorming zorgt dat  ouders, trainers en bestuur één team vormen. 
In de vorming gaan we aan de slag met de Toolbox sportouders. De toolbox bestaat uit 20 situatiekaarten recht uit de sportpraktijk, van waaruit trainers en ouders met elkaar in gesprek kunnen gaan.* Zo leren ze elkaars visie, verwachtingen en doelen beter kennen, wat leidt tot meer wederzijds begrip en een top samenwerking. 

Daarnaast worden goede praktijken en tips gedeeld, voor de sportclubbestuurders omtrent het opzetten van een kwalitatieve ouderwerking, voor trainers en ouders over hoe om te gaan met verschillende aspecten van sportende kinderen zoals  stress, ontwikkeling, groei, (psychisch) welzijn,… 

Sportouders

Datums

Van: 2023-05-25T19:00:00
Tot: 2023-05-25T20:30:00

Prijs

Standaardtarief: € 5.00

Locatie

Bibliotheek
Berten Pilstraat 5, 8980 Zonnebeke

Evenementengids

Op zoek naar een evenement in Zonnebeke? Raadpleeg dan onze evenementengids.

zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon