Parkeren

Parkeerplaatsen

Via het geoloket van de website Navigeer en Parkeer kun je als mindervalide de verschillende parkeerplaatsen voor mindervaliden terugvinden in Groot-Zonnebeke.

Parkeerkaart

Vanaf 1 juli kan je makkelijk zelf je parkeertkaart aanvragen via de website van de Directie-generaal Personen met een handicap. Log in met je elektronische identiteitskaart op http://myhandicap.belgium.be en vul de online vragenlijst in. Hulp nodig? Maak dan een afspraak met de dienst burgerzaken of het OCMW, zij helpen je graag op het gemeentehuis of bij jou thuis. Neem zeker je identiteitskaart, je bankrekeningnummer en de naam van je behandelende arts mee!

Je kan ook steeds terecht bij de maatschappelijk werkers van de Directie-generaal Personen met een handicap. Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier op www.handicap.belgium.be of bel naar het gratis nummer 080 09 87 99. Het gratis nummer is elke werkdag bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur. Je kan ook terecht op één van de zitdagen in jouw buurt. Raadpleeg www.handicap.belgium.be voor een overzicht.  Zorg dat je behandeld arts op de hoogte is van je recente medische informatie, de DG Perosnen met een handicap neemt immers contact op met hem of haar.