Defect melden

Buurtbewoners zien meestal als eerste wanneer een lamp stuk is. We rekenen dan ook vooral op jullie om een defect snel te melden. Een defecte straatlamp opgemerkt? Surf dan naar www.straatlampen.be en geef dan het nummer door dat op de paal of steun vermeld staat. Ken je het nummer niet? Geen probleem, dan kun je het adres
opgeven waar de defecte lamp staat of die locatie aanduiden op een kaartje. Door alles correct en volledig in te vullen, kan de lamp snel (binnen de twee weken) hersteld worden. Als je dat wenst, kan je via email en/of sms op de hoogte gehouden worden wanneer het defect is hersteld.

Beschik je niet over internet? Dan kan je een defecte straatlamp ook melden via het gratis telefoonnummer T 080 06 35 35.

Let op
Merk je defecte lampen op gewestwegen, dan moet je dit melden bij het Agentschap Wegen en Verkeer via www.meldpuntwegen.be.

Het geeft geen zin om defecte straatlampen door te geven aan het gemeentebestuur. Meld defecte straatlampen telkens rechtstreeks bij de netbeheerder Fluvius via het gratis telefoonnummer T 080 06 35 35 of via www.straatlampen.be.