Familie Dewulf

De familie Dewulf staat in de buurt gekend door hun opruimacties. Zowel Pierre Dewulf en zijn vrouw Caroline Dorme als Katrien Dewulf houden een regio in de omgeving van Geluveld netjes. Pierre en Caroline ontfermen zich over de Reutelhoek waar heel wat wandelaars en fietsers door hen kunnen genieten van een nette omgeving. Katrien  

fam_dewulf_quoteDewulf gaat dan weer samen met haar twee kinderen Esthée en Céleste vaak op pad om zwerfvuil te ruimen langs de Vuilewaastraat, de Kortekeer en de Kasteelstraat.

Katrien aan het woord:

“Zelf wandelen en fietsen wij ook graag. Ik kan me mateloos storen aan al het zwerfvuil langs de Vlaamse wegen. Dat is de eerste reden waarom we hiermee begonnen zijn: om zelf te kunnen genieten van propere wegen en bijgevolg ook anderen te laten meegenieten. Een tweede motivatie is het bewust maken van mijn kinderen over deze problematiek. Ze vinden het top om een dikke duim te krijgen of een auto die toetert. Dit bevestigt dat er toch mensen zijn die ons werk appreciëren. De Groene Pluim winnen, zou de kers op de taart zijn.”

fam_dwulf_foto