Hoefspoorkamp: Groeidagen

Kamp of vakantie

In een kleine en veilige groep van maximum 6 deelnemers gaan we samen op weg.
We focussen ons op emoties, onze eigen ik en verkennen hoe we kunnen groeien in onze eigen kracht. We zoeken samen naar een eigen taal om ons uit te drukken, steeds met respect voor onszelf en de ander. Je hoeft dus helemaal geen prater te zijn om je bij ons goed te voelen. Daarnaast gaan we ook met de dieren aan de slag en leven we ons creatief uit.

We vertrekken steeds vanuit vertrouwen en veiligheid en houden rekening met het tempo en de eigenheid van elk individu. De groeidagen zijn een combinatie van ontspanning en werken aan zelfontplooiing op heel wat verschillende speelse, leuke, natuurlijke en creatieve manieren. Onze kudde ezels, maar ook onze hulphonden Staf en Ute steunen de jongeren in dit proces door ongedwongen en niet veroordelend aan hun zijde te staan.

Op de laatste dag is er een afsluitend terugkoppelmoment van 15u tot 16u voor de ouder(s) of vertrouwenspersoon.

Annulatie met terugbetaling is mogelijk tot 31 mei 2023. Bij het annuleren van een inschrijving op een later tijdstip wordt het volledige bedrag aangerekend, tenzij iemand op de reservelijst aangesproken kan worden of je zelf voor vervanging voor het plekje kan zorgen.

Hoefspoorkamp: Groeidagen

Datums

Van: 17/07/2023 07:00
Tot: 19/07/2023 14:00

Prijs

Basistarief: € 195.00

Locatie

vzw Het Hoefspoor
Goudbergstraat 4, 8980 Passendale (Zonnebeke)

UIT in Zonnebeke

Op zoek naar een evenement in Zonnebeke? Raadpleeg dan onze evenementengids.

zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon