InwonerBezoeker
   

Les stratiers de la chanson – Guido Belcanto en Roland

Concert

Vraagt men zich af wie hier bij ons de meest vooraanstaande Folk en Blues artiest is, dan zal het antwoord unaniem luiden: ROLAND.
Vraagt men zich af wie hier bij ons de meest vooraanstaande zanger van het levenslied is, dan is het antwoord klaar en duidelijk: GUIDO BELCANTO.

Beide artiesten zijn op hun respectabele leeftijd welhaast uitgegroeid tot mythische proporties, het zijn waarachtige cultfiguren, mannen van vele oorlogen en still standing strong …

‘Soort zoekt soort’ zegt ROLAND, het kon dus niet anders dan dat de 2 heren elkander op een dag zouden tegenkomen, het stond in de sterren geschreven. Bovendien is er een link tussen de twee waar je niet omheen kan: ze zijn allebei begonnen als straatzanger! Zoiets schept een band die niet te onderschatten valt. Ze speelden muziek om te overleven en waren content met wat hen werd toegestopt. Ze gingen het avontuur aan en dachten geen moment aan een ‘carrière’. Twee straatzangers die de handen in mekaar slaan, dat zijn dus de Stratiers van het Chanson.

Les stratiers de la chanson - Guido Belcanto en Roland

Datums

Van: 16/03/2024 20:00
Tot: 16/03/2024 22:00

Prijs

Basistarief: € 20.00

Locatie

OC Beselare – OC De Leege Platse
Geluwestraat 12, 8980 Beselare (Zonnebeke)

UIT in Zonnebeke

Op zoek naar een evenement in Zonnebeke? Raadpleeg dan onze evenementengids.

zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon