Voetballen voor De Beker van de Burgemeester

Wie denkt dat de burgemeester tijdens de eindejaarsperiode zelf haar voetbalschoenen aantrekt, moeten we helaas teleurstellen. Maar niet getreurd, jullie zijn zelf van harte welkom om een balletje te trappen en te strijden om ‘De Beker van de Burgemeester’.

De sportdienst en voetbalclub KEVC Beselare organiseren van 26 tot en met 29 december 2023 dit indoor minivoetbaltornooi. Er zijn drie competities: een recreatieve, competitieve en damesreeks. Het recreatief tornooi is er voor iedereen (ook gemengde ploegen), dames sluiten zich aan bij de vrouwenreeks en het competitieve tornooi richt zich op ploegen die in competitie spelen of ploegen waarvan er twee spelers of meer zijn aangesloten bij de voetbalbond. Elke dag is er een andere competitie. Je team moet zich dus maar op één van de dagen vrijmaken.

De wedstrijden starten telkens in de sporthal in Beselare, om 18.30 uur. Per team betaal je 25 euro. Je kan hier inschrijven, nog tot en met 15 december. Het speelschema per competitie bezorgen we je van zodra we een zicht hebben op het aantal inschrijvingen. Zo kunnen we jullie zoveel mogelijk voetbaltijd gunnen.

Meer info? Sportdienst, 051 68 03 80, sport@zonnebeke.be

Laatste update: 17 oktober 2023
zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon