Een betoverende zoektocht voor het hele gezin

Zonnebeke – De dienst toerisme organiseert opnieuw een gezinsvriendelijke fotowandelzoektocht. Al zeven jaar trekken enthousiaste inwoners en bezoekers tijdens het voorjaar en de zomer op speurtocht door onze gemeente. In 2024 verkennen we het magische hart van Beselare.

De route loopt drie kilometer langs vredige straatjes en gezellige woonwijken. Snuif de verschillende geuren op in de Magische Kruidentuin en hou een onderonsje in de Heksenkring. Deze laatste werd recent volledig vernieuwd. Wees op je hoede rond de Sint-Martinuskerk en het Heksenmonument, want daar hangt een mystieke sfeer. Plaats 36 foto’s in de juiste volgorde, maar laat ondertussen je verbeelding de vrije loop tijdens je zoektocht door het betoverende Beselare.

De folder is beschikbaar vanaf 30 maart bij de dienst toerisme of aan de blokpalen op de marktpleinen van alle deelgemeenten. Als je je ingevulde folder tegen 31 augustus terug indient bij de dienst toerisme en 1 euro betaalt, kun je deelnemen aan de wedstrijd. De prijzenpot bestaat uit een reeks Zonnebonnen en geschenkmanden. De hoofdprijs is een Zonnebon van 120 euro.

Meer informatie over de zoektocht kun je vinden op toerismezonnebeke.be.

Laatste update: 21 maart 2024
zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon