Get Fit 2 Snow!

Ieder jaar vertrekken ruim één miljoen Belgen richting de bergen om te genieten van hun geliefde wintersport. Ondanks alle sneeuwpret, ontstaan heel wat blessures op en naast de pistes, met soms langdurige gevolgen: botbreuken, gescheurde gewrichtsbanden en hooftrauma’s.

Skiën of snowboarden belast je lichaam op een bijzondere manier. Je bent opeens de hele dag buiten en sport zo’n 4 tot 6 uur achter elkaar, misschien wel meer. Bovendien gebruik je spieren die je normaal nauwelijks gebruikt.
Gelukkig kun je het overgrote deel van de blessures voorkomen door je spieren goed voor te bereiden op het skiën. Opdat iedereen ongestoord zou kunnen genieten van zijn of haar wintersportvakantie bundelden Gezond Sporten en Sneeuwsport Vlaanderen de krachten om jou beter voor te bereiden om je geliefde wintersport én blessures te helpen voorkomen met het Get Fit 2 Snow programma. Een thuis oefenprogramma om je conditioneel voor te bereiden en je spieren te versterken ter voorbereiding van de leukste vakantie van het jaar! Lijkt het je leuker om in groepsverband te trainen? Neem dan contact op met een wintersportvereniging of sportschool in de buurt.

Start hier en nu met het Get Fit 2 Snow programma!

Meer info? Sportdienst, 051 68 03 80, sport@zonnebeke.be

Logo's Gezond Sporten en Sneeuwsport Vlaanderen

Get Fit 2 Snow oefeningen week 1
Laatste update: 2 februari 2023
zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon