Sporten, je goede voornemen voor het nieuwe jaar?

Dan zit je goed in Zonnebeke! Onze sportdienst heeft opnieuw heel wat op de planning staan, voor alle leeftijden.

Sportreeksen voor volwassenen

De vertrouwde lessen zoals Zumba, piloxing, BBB, tai chi qigong en yoga zien we terugkeren vanaf 16 januari 2023, met een gratis proefles de week ervoor. De bootcamp doet opnieuw z’n intrede: in groep en onder professionele begeleiding de spieren versterken. Het doel is om kracht en uithouding te verbeteren. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Schrijf je nu al in via Mijn Zonnebeke!

Sportkampen in de schoolvakanties: inschrijven vanaf 4 januari 2023

In de schoolvakanties organiseren we opnieuw verschillende leuke kampen. Bekijk het volledige aanbod en de praktische details op Mijn Zonnebeke. Inschrijven kan vanaf 4 januari!

NIEUW: Crazy Wednesdays 2.0

Iedereen kent ondertussen de Crazy Wednesdays, waarbij onze sportdienst de jeugd uitdaagt om zotte sporten en activiteiten te proberen. Sinds kort zijn er de Crazy Wednesdays 2.0! Hiervoor wordt telkens samengewerkt met een lokale sportclub om kinderen en jongeren te laten kennismaken met de sportwerking in eigen gemeente. Deze activiteiten zijn volledig gratis. 22 januari en 8 februari staan er alvast een cyclocross- en karate-initiatie op de agenda. Niet te missen! Inschrijven via Mijn Zonnebeke!

NIEUW: Sport2gether in de Sportacademie

Ook de Sportacademie is al even gekend, met de kidsskills (geboortejaren 2016, 2017 en 2018) en multisport (geboortejaren 2014 en 2015). Vanaf nu kan je ook samen met je kleine kapoen aan de slag in de sport2gether. De lesgever brengt verschillende beweeguitdagingen aan bod die je samen met je uk probeert te overwinnen. Deze reeks is specifiek voor peuters en kleuters van het 1ste en 2de kleuter (geboortejaren 2018, 2019 en 2020).

Alle drie de reeksen gaan van start op 14 januari in de sporthal. Sport2gether van 9 tot 10 uur, kidsskills van 10 tot 11 uur en multisport van 11 tot 12 uur. 9 lessen voor 22,50 euro. Inschrijven via Mijn Zonnebeke.

Meer info? Sportdienst, 051 68 03 80, sport@zonnebeke.be

Kinderen die karate oefenen.
Laatste update: 3 januari 2023
zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon