’t Groen Gemoet

Welkom op onze pop-up markttuin in het hart van Passendale!

’t Groen Gemoet is een plaats waar groen en ontmoeten centraal staan. Er staan bomen en struiken die wat schaduw bieden terwijl je een praatje slaat met gekende of minder gekende buren. Speel een spelletje petanque, maak samen met je kindje een zandkasteel of hinkel op de pleinplakker. Met deze markttuin willen we een buurt creëren waar iedereen graag woont. Geniet van deze pop-up markttuin tot en met 20 september 2024. Na de zomer evalueren we het project en bekijken we of we er een blijvend karakter aan kunnen geven.

Waarom?

Uit de recente studie ‘DNA van Passendale’ kwam naar voren dat de inwoners van Passendale meer ruimte voor groen en beleving wensen. Het lokaal bestuur ging dan ook aan de slag om de vraag van de bevolking te vertalen naar een bruikbaar concept. Dat werd ’t Groen Gemoet.

Pop-up?

Deze markttuin is tijdelijk. Je kunt ervan genieten tot en met 20 september 2024. Tijdens de kermis krijg je de kans om je mening te geven over het project. Bij een positief eindresultaat kan het project een duurzaam karakter krijgen.

Vragen?

Heb je vragen over dit project? Is er iets kapot of verdwenen? Laat het ons weten via 051 48 00 60 of info@zonnebeke.be.

zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon