UiTPAS voor inwoners

De UiTPAS is een klantenkaart voor sport, cultuur en vrije tijd. Ze is geldig op ontzettend veel locaties in Vlaanderen, zoals in Zonnebeke.

Het idee is simpel: hoe meer punten je spaart, hoe groter je voordeel. Ook mensen met een laag inkomen kunnen dankzij de UiTPAS voluit genieten van allerlei activiteiten. Voor iedereen, Zonnebekenaar of niet-Zonnebekenaar, is de UiTPAS Westhoek een spaarkaart.

De pas is levenslang geldig en staat op naam (niet delen of doorgeven dus). Ook met een UiTPAS van een andere regio kan je in Zonnebeke punten sparen en omruilen!

Snel meer info via uitpas.be.

UiTPAS Westhoek

Je betaalt maar één keer voor je UiTPAS. Daarna kan je er onbeperkt punten mee sparen en voordelen mee omruilen.

 • Basisprijs: 5 euro
 • Kinderen en jongeren tot 18 jaar: 2 euro
 • Kansentarief: gratis

De UiTPAS betaalt zich dubbel en dik terug. Als je een pas koopt, krijg je al meteen enkele welkomstvoordelen gratis.

De UiTPAS heeft een boontje voor mensen met een laag inkomen. Voor hen is de UiTPAS een spaarkaart én een kortingskaart. Zij genieten met hun pas 80% korting op alle UiTPAS activiteiten in Diksmuide, Zonnebeke, Ieper en Poperinge.

Een voorbeeld. Je wil naar een concert dat 10 euro kost. Je betaalt slechts 2 euro en kan daar bovenop nog een punt sparen.

Let wel: de kaart geldt voorlopig enkel voor stedelijke activiteiten en concerten in Muziekclub 4AD. Voor andere zaken blijft de vrijetijdskorting van het sociaal huis bestaan.

Personen die voldoen aan ten minste een van onderstaande voorwaarden komen zeker in aanmerking. De korting is geldig voor telkens één jaar.

 • gedurende drie volledige maanden het leefloon genieten
 • inkomensgarantie voor ouderen (IGO) ontvangen
 • gewaarborgd inkomen voor bejaarden ontvangen
 • een collectieve schuldenregeling hebben
 • in budgetbeheer zijn en nog lopende schulden hebben

Wie niet voldoet aan deze voorwaarden en toch een laag inkomen heeft, kan informeren naar de mogelijkheden bij onze sociale dienst.

Ga met je identiteitskaart (of Kids-ID) naar één van onderstaande plaatsen om een UiTPAS aan te kopen:

 • het onthaal van het gemeentehuis
 • de balie van de bib

Opgelet: de UiTPAS met kansentarief kan je voorlopig enkel ophalen bij de sociale dienst.

Momenteel kan je je UiTPAS gebruiken bij alle activiteiten van de gemeentelijke diensten en bij een bezoek aan de bibliotheek. Je herkent deze activiteiten in het infoblad en in de UiTagenda’s aan het UiTPASlogo.

 • Per activiteit spaar je een punt. Je scant je pas aan de UiTPAS zuil of je passeert even langs de kassa.
 • Maak online een profiel aan op uitindewesthoek.be. Je krijgt een overzicht van je activiteiten, je puntensaldo en de voordelen waarvoor je in aanmerking komt. Lukt het niet? Ga langs bij een van de UiTPAS verkooppunten.
 • Heb je voldoende punten voor een voordeel? Ruil ze om aan de UiTPASbalie waar het voordeel toe behoort. Een overzicht van de voordelen vind je op uitindewesthoek.be. Enkele voorbeelden: kortingen, meet and greet met een artiest, drankje, wandel- of fietskaart, gratis activiteit in de bib…
 • Als je aan de kassa je UiTPAS geeft, ziet de kassamedewerker automatisch of je korting krijgt.

Je smartphone als UiTPAS?

Je kan je smartphone als UiTPAS gebruiken. Download hiervoor de UiTPAS-app en koppel je UiTPAS-nummer aan de app.

Spaar punten door de QR-code op de spaarzuil te scannen. Wanneer je een punt spaat met de app kan je zien welke voordelen er op die locatie worden aangeboden en die met je app omruilen.

Onthaal
Langemarkstraat 8
8980 Zonnebeke

zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon