UiTPAS voor verenigingen

UiTPAS is een spaar- en voordelenprogramma voor vrije tijd. Je kan met deze vrijetijdspas UiTpunten sparen, je kan ruilen voor kortingen, een cadeau of een ander voordeel. Met de UiTPAS willen we de deelname aan cultuur-, sport- en vrijetijdsactiviteiten verhogen.

Mensen die het financieel minder breed hebben, krijgen via UiTPAS een korting op het vrijetijdsaanbod.

Intussen kan je met je UiTPAS terecht bij zo goed als alle activiteiten van de gemeentelijke diensten.

Ook jouw vereniging zorgt voor een boeiend vrijetijdsaanbod. Daarom willen we graag dat je UiTPAS partner wordt!

Alle Zonnebeekse verenigingen, clubs en organisaties die vrijetijdsactiviteiten organiseren: jeugd, sport, cultuur, welzijn…

UiTPAS partners moeten meewerken aan enkele belangrijke pijlers van de UiTPAS:

  1. Punten toekennen: bij elke UiTPAS activiteit kunnen deelnemers een punt sparen. Jeugd- en sportverenigingen kunnen ook punten toekennen op basis van lidmaatschap.
  2. Optie: voordelen toekennen (in ruil voor punten).
  3. Kansentarief toekennen: de UiTPAS is ook een voordelenkaart voor mensen die het financieel moeilijker hebben. Op basis van een aantal criteria hebben sommige inwoners recht op een UiTPAS met kansentarief. Zij betalen maar 20% van de basisdeelnameprijs (of het lidmaatschap) in de gemeenten die participeren aan de UiTPAS Westhoek. Als vereniging kan je minstens 40% terugvorderen van de gemeente.

Laat je interesse blijken aan onze jeugddienst.

Via handleidingen en persoonlijke uitleg kan je kennis maken met de nodige gratis softwareprogramma’s en geven we je meer gedetailleerde praktische informatie.

We bezegelen de samenwerking door een overeenkomst te tekenen.

UiTPAS partner worden is gratis.

zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon