Park

Festival

Park ‘16
Zaterdag 3 september 2016 vanaf 20.00 uur
Kasteeldomein Zonnebeke

Park is de start van het Zonnebeekse kermisweekend. Traditiegetrouw vormen muziek en vuur het zaterdagavondprogramma.

20.00 – 22.00 uur – muziek.
De Nederlandse brassband Heavy Hoempa brengt hardrock op een eigenzinnige manier. AC/DC, Nirvana, Rammstein werd bewerkt voor een koperensemble. Hun muzikaal motto is “ We give brass a bad name “.
DrumSpirit uit Dadizele imponeert met Drumline XL, een gigantisch drumoptreden met 30 jonge talenten met slagkracht. Vergeet voor eenmaal de traditionele drumbands. DrumSpirit zet in op percussie & performance en vervult hiermee een unieke plek in het Europese percussielandschap.

20.30 – 22.00 uur
Net als de vorige jaren krijgt vuur een prominente plaats in het gebeuren.
De Nederlandse vuurkunstenares Annemarie Schoonens kleedt het binnenplein aan met vuursculpturen . Ondertussen speelt zij ook in een performance met vuur en gaat de interactie aan met het publiek
Tierra & Fuego van Part-a-fou is een universeel verhaal over liefde, aantrekking en afstoting, confrontatie en tederheid, verwarring en versmelting. Deze voorstelling combineert een passioneel verhaal met een sterk staaltje techniek.

22.00 – 22.30 uur – vuurwerk
De kasteelvijver neemt een belangrijke plaats in. Vuurwerk en water worden met elkaar geconfronteerd in een unieke show.

22.30 uur – animatie in het dorp.
Muziek blijft na het vuurwerk centraal : Koklikoo, d’Oude Timmerie, Spoorlijn 64, The Corner, De Volksbond en Jeugdhuis De Moane verrassen de bezoeker met aangepaste muziek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar?
kasteeldomein Zonnebeke
Berten Pilstraat 5
8980 Zonnebeke
Prijs
Gratis
Organisatie
Dienst Cultuur Zonnebeke
Contact
http://www.zonnebeke.be
Google maps