Hoe werkt EagleBe?

EagleBe is een platform waar je een vergunning kan aanvragen wanneer je een deel van de openbare ruimte wil gebruiken voor bijvoorbeeld wegenwerken, een container of een stelling te plaatsen, een wielerwedstrijd of evenement te organiseren.

Account

Voor een eenmalige aanvraag is het niet nodig of nuttig om een account aan te maken.

Voor veel-aanvragers is dit wel nuttig. Dan hoef je maar één keer je gegevens in te geven en kun je deze opnieuw gebruiken bij elke aanvraag.


Aannemers

Op het portaal krijg je een overzicht van al je vergunningsaanvragen en de status ervan. Je hebt er altijd al je vergunningen bij de hand en je kan ze op deze manier ook snel verlengen. Je kan ook aanvragen kopiëren en aanpassen. Zo hoef je niet altijd alle gegevens opnieuw in te vullen. Dit portaal kan je trouwens gebruiken voor aanvragen in alle steden en gemeenten die aangesloten zijn bij EagleBe.


Verenigingen

Op het portaal krijg je een overzicht van al je aanvragen en de status ervan. Bij jaarlijks terugkerende activiteiten of evenementen kan je een vorige aanvraag kopiëren en hergebruiken. Let op bij de aanmaak van een account dat je dit doet met een algemeen mailadres van de vereniging. Zo blijft dit account eigen aan de vereniging, ook bij veranderingen in het bestuur.Inname openbaar domein en/of plaatsen van signalisatie

Laatste update: 4 maart 2024
zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon