Behaag je tuin + Boombon

Doe mee aan de samenaankoop ‘Behaag je tuin’, waarbij je (fruit)bomen, hagen, wilgentakken en klimplanten kunt bestellen aan een goede prijs. Er is voor elk wat wils: pakketten voor kleine of grote tuinen, natte of droge tuinen … Je kan zelfs een start-to-bos-pakket bestellen. Het Regionaal Landschap Westhoek garandeert kwaliteitsvol, streekeigen plantgoed. Bekijk de pakketten via behaagjetuin.be. De bestelperiode voor 2023 is afgelopen. Het bestelde plantgoed haal je af op zaterdag 16 december 2023. Bestellen kan jaarlijks in het najaar (september/oktober).

Twijfel je over je keuze? Neem een kijkje op rlwesthoek.be en schrijf je in voor ‘Boom zoekt tuin’ in je buurt, een gratis infosessie met ondersteuning en advies over aanplantingen in je tuin! Maak een fijne plek voor vogels, bijen, vlinders, en natuurlijk jezelf!


EXTRA! Gemeente Zonnebeke schenkt aan elke nieuwe inwoner, elke 50-jarige en elke boreling een gratis boom! Vul de juiste code in tijdens je bestelling en geniet van je boom. De bestelperiode voor 2023 is afgelopen. De codes voor 2024 komen binnenkort online.


Milieu
Langemarkstraat 8
8980 Zonnebeke

Laatste update: 7 november 2023
zonnebeke-grafisch-element-zon
zonnebeke-grafisch-element-beek
zonnebeke-grafisch-element-zon